Succes verhalen

Vele gingen jou al voor! Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

SOPHIE RIJNSBURGER
SOPHIE RIJNSBURGER
“Ik ben super blij met de Personal training van Jessica! Ze motiveert me enorm tijdens maar ook buiten het sporten. Iedere keer weer nieuwe leuke oefeningen en daarnaast is het ook altijd heel gezellig tijdens de trainingen! Jessica helpt me echt om mijn doel te bereiken en ze trekt je er doorheen als het even wat minder gaat! Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om met een Personal trainer te gaan sporten en ik ben al helemaal blij dat mijn pt’er Jessica is!”
ALANA HEIJBERS
ALANA HEIJBERS
“Sinds enkele weken train ik 1 op 1 met Jessica. Jessica is enthousiast en vol energie en luister goed naar wat je wensen zijn. Tegelijkertijd motiveert ze je en daagt ze je uit net even die grens over te gaan waarvan je dacht dat je dit eigenlijk niet kon. Wat ook prettig is is dat ze flexibel in dagen en tijden is, als je onverwachts niet kan dan mag je de training verzetten. Ik ervaar de trainingen als prettig, uitdagend én gezellig en ben dan ook zeker van plan om nog een tijdje door te blijven trainen totdat mijn doel behaald is!”
SUSANNA VAN DEN OEVER
SUSANNA VAN DEN OEVER
“Trainen bij Jessica is leuk en zwaar! Na een intake waarin je jezelf haalbare doelen stelt, leert zij je goed trainen (techniek aanleren voor je maximaal gaat trainen) waarna je grenzen kunt gaan verleggen. Een gezonde dosis humor tijdens het doen van serieuze trainingen maken het zwaar maar dragelijk en FUN. Een aanrader voor iedereen die net dat extraatje wil aan persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na het sporten.
Mijn doel is om op een gezonde manier af te vallen en ik ben goed op weg. Met de begeleiding en support van Jessica weet ik zeker dat mij dit gaat lukken!”
KARIN HONING
“Sinds een paar maanden sport ik met Jessica als Personal Trainer. Daarvoor was ik mijn motivatie om te gaan sporten helemaal kwijtgeraakt. Nu heb ik elke week een afspraak staan en dat is echt de perfecte stok achter de deur. Ik vind het super leuk dat ik elke keer andere dingen doe en dat ik niet hoef na te denken over wat ik doe en hoe zwaar. Wat ik van tevoren niet had bedacht, was dat Jessica ook precies leert hoe ik de oefeningen moet doen. Ik deed al jaren groepslessen, maar zelfs bij een simpele oefening als een lunge kan ik nog dingen verbeteren. Ik kijk er echt elke keer naar uit om lekker een uurtje te gaan knallen met Jessica!”
YOLANDA ROMBLEY
“Jessica is een heel leuke en gezellige personal trainer. Ze stimuleert en motiveert.
Opgeven hoort er niet bij, de opties zijn dan wat lichter of rustiger of 2 tellen rust en dan
doorgaan. Als het even niet gaat, trekt ze je er doorheen.
De les wordt opgebouwd naar de doelstellingen van de klant. Even opwarmen, wat
spiergroepen aanpakken, een aantal reps, conditie, etc.
Ze kijkt naar de mogelijkheden en bouwt het steeds op.
Als iets te licht voelt, kan je de uitdaging aangaan en iets zwaarder nemen.
Ze legt de oefeningen uit en doet het ook voor en soms moet dat een paar keer maar ze blijft
enthousiast.
Je gaat echt zweten, als je zoiets hebt van `ik zweet eigenlijk nooit`, dat is dan verleden tijd.
Soms voelt het alsof je flink afgemat wordt, vaak ziet het er eigenlijk ook zo uit, maar na
afloop voel je je erg voldaan en de training is nooit saai.
Je krijgt alle tools mee zodat je, bijvoorbeeld op vakantie, de fitnessruimte van het hotel vol
vertrouwen binnen kan stappen omdat je weet wat je moet doen.
Dus, als je aan personal training zit te denken, raad ik het zeker aan dus zou ik zeggen,
`Gewoon doen!`
Je zult er zeker geen spijt van hebben.”