Personal training

Personal training is hot!

Personal training heeft zichzelf bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de effectiefste trainings- methode. Door de persoonlijke aandacht en de juiste combinatie van oefeningen waarbij je kracht en cardio combineert krijg je resultaten waar je anders alleen maar van had kunnen dromen.

Personal training is voor een breed publiek: Gezonder leven? Fitter worden? Meer energie? Gespierder worden? Of toch nog wat kilootjes afvallen? Wij bij Blangé trainingen helpen je hier graag bij.

Bij de trainingen zijn wij  jouw grote motivator, wij zorgen er voor dat jij geen training mist en dat je professionele begeleiding krijgt tijdens het sporten. De trainingen zijn geheel aanpasbaar aan je agenda, je sport wanneer dit jou het beste uitkomt! samen zetten wij alles op alles om jouw doelen te bereiken!

Hoe gaan we te werk?

“Wij gaan door waar andere personal trainers stoppen.”

• We beginnen altijd met een persoonlijke screening die bestaat uit een intakegesprek waar we jouw persoonlijke wensen, doelstellingen en motivatie bespreken.

• Vervolgens doen we verschillende testen en metingen. Deze meting is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen om de resultaten na training nog duidelijker zichtbaar te maken.

• Met een lifestyle analyse bekijken wij jouw huidige voedingspatroon, zodat goede voeding een bijdragen zal leveren aan jouw trainingsresultaten. Samen stellen we een persoonlijk trainingsplan op. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op: training, voeding, rust en motivatie. Je zal binnen enkele weken verschil zien en zeker voelen!

Blangé trainingen begeleidt en motiveert jou tijdens de trainingen en zorgt dat jij je doel(en) behaalt. Blangé trainingen gaat door waar andere personal trainers stoppen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, wij willen jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat en horen graag hoe het gaat. Dit betekend dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor vragen.

Personal training impressie’s

Blange Trainingen werkt samen met Vrouwfit Health Clubs, het sportcentrum exclusief voor vrouwen.

Deze klanten gingen jou al voor!


De klanten van Blangé trainingen aan het woord, hoe ervaren zij de personal trainingen?

SOPHIE RIJNSBURGER
SOPHIE RIJNSBURGER
Ik ben super blij met de Personal training van Jessica! Ze motiveert me enorm tijdens maar ook buiten het sporten. Iedere keer weer nieuwe leuke oefeningen en daarnaast is het ook altijd heel gezellig tijdens de trainingen! Jessica helpt me echt om mijn doel te bereiken en ze trekt je er doorheen als het even wat minder gaat! Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om met een Personal trainer te gaan sporten en ik ben al helemaal blij dat mijn pt’er Jessica is!
ROSANNE MOORMAN
ROSANNE MOORMAN
ALANA HEIJBERS
ALANA HEIJBERS
Sinds enkele weken train ik 1 op 1 met Jessica. Jessica is enthousiast en vol energie en luister goed naar wat je wensen zijn. Tergelijketijd motiveert ze je en daagt ze je uit net even die grens over te gaan waarvan je dacht dat je dit eigenlijk niet kon. Wat ook prettig is is dat ze flexibel in dagen en tijden is, als je onverwachts niet kan dan mag je de training verzetten. Ik ervraar de trainingen als prettig, uitdagend én gezellig en ben dan ook zeker van plan om nog een tijdje door te blijven trainen totdat mijn doel behaald is!
SUSANNA VAN DEN OEVER
SUSANNA VAN DEN OEVER
Trainen bij Jessica is leuk en zwaar! Na een intake waarin je jezelf haalbare doelen stelt, leert zij je goed trainen (techniek aanleren voor je maximaal gaat trainen) waarna je grenzen kunt gaan verleggen. Een gezonde dosis humor tijdens het doen van serieuze trainingen maken het zwaar maar dragelijk en FUN. Een aanrader voor iedereen die net dat extraatje wil aan persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na het sporten.
Mijn doel is om op een gezonde manier af te vallen en ik ben goed op weg. Met de begeleiding support van Jessica weet ik zeker dat mij dit gaat lukken!